How real can it get?

1

Een prachtige ”Cold start to Takeoff” video van de 787 Dreamliner welke in de maak is bij QualityWings , Ik moest gelijk aan een gesprek denken wat ik afgelopen weekend opving op Eindhoven Airport waarin een jongen vertelde aan een oudere dame hoe hij nu al vaak aan het oefenen is op zijn flightsimulator om later meer kans te maken voor de KLM Flight Academy, Succes jongen en mocht je dit lezen, we duimen voor je! 🙂 youtube.com/watch?v=_USa4zeaYAs

Laat een reactie achter

1 Commenteren op "How real can it get?"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Maikel-pe1123
Beheerder

Mooie cockpit. Wel jammer dat het beeld niet vloeiend en snel te noemen is van deze video, en ik vindt de kleuren op de schermen er nogal ‘nep’ uitspringen. Het ziet er verder zeer compleet uit.