QualityWings Boeing 787 Dreamliner on final?

Het lijkt erop dat de langverwachte QualityWings Boeing 787 dreamliner nu toch echt de landing ingezet heeft om zich tot onze virtuele hangars te begeven :-), Of zou ze toch nog een doorstart maken?, wat mij wel gelijk opvalt is het volgende nieuws: ”Supported platforms The Ultimate 787 Collection will be available for: Microsoft Flight Simulator X / FSX Steam Edition and Lockheed Martin Prepar3D v4” Initially the product will only be released for FSX” …..Kosten bedragen 69.95 USd per sim versie..Afijn leest u het zelf 😀maar:facebook.com/notes/qualitywings-simulations/qualitywings-status-update-2q2017/10154723845129639/

2
Laat een reactie achter

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Maikel

Mooi toestel met de shark motoren, extreme wing flex en moderne cockpit. Kom maar op.

Fsx is al 10 jaar en stabiele sim (saaie stilstaande sim) dus logisch dat men die eerst uitgeeft.

Ik heb medelijden met ontwikkelaars nu met al die sim versie. Updates altijd gratis geven lijkt mij niet te doen, maar het wordt wel verwacht.