PRIJSVRAAG

Beste medesimmers, Aangezien ik een andere heb gekocht, verloot ik mijn ”oude”, maar in nieuwstaat verkerende Wheel Stand Pro for Saitek Pro Flight Yoke System and G27 wheel – Deluxe V2, Incl. een uitbreidingsset zodat deze ook geschikt is voor de bevestiging van een Throttle aan de zijkant, en/of de Hotas Warthog / Cougar set van Trustmaster, Wat je ervoor doet om kans te maken?……………………..Google voor ”The best aviation joke”, Dit mag een grap zijn, of iets wat waargebeurd is πŸ˜‰ en plaats een linkje als reactie hier op simFlight.nl. De winnaar maak ik volgende week Vrijdag bekend. Deze stuur ik de set op per PostNLΒ  πŸ™‚ Succes allemaal!Β  πŸ™‚ UPDATE: Wat een leuke reacties al, ik heb al flink moeten lachen, dank dank dank allemaal, ga zo door! πŸ˜‰

11
Laat een reactie achter

9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Misschien wel een bekende, maar wel leuk gevonden.

– Een klein vliegtuig, een tweezitter Cessna 152, is neergestort op een plaatselijk kerkhof in het midden van BelgiΓ«. Belgische reddingswerkers hebben tot nu toe meer dan 200 lichamen kunnen bergen maar verwachten dat het dodental nog flink zal oplopen.

dick de planque

2x gepost: de eerste had gericht moeten zijn aan Matthias!!!

dick de planque

Een goede grap heeft vaak te maken met een woordspeling. De stap van `yoke` naar `joke` is op zich al hartstikke leuk! In mijn zoektocht naar een actueel onderwerp, moest ik denken aan onze nieuwste luchthaven van Nederland. EHLE, oftewel Lelystad airport. Ooit nog wel eens een filmpje over gemaakt: https://vimeo.com/15300495 Dat filmpje wordt binnenkort een klassieker. Lelystad gaat op de schop. Lelystad Airport opent op 1 april (!) 2019, de vernieuwde luchthaven voor vakantievluchten binnen Europa en gebieden rondom de Middellandse Zee. Is het een 1 april grapje? Grappig? Joke? Nee! Als je goochelt met googel vind je flauwe… Lees verder »

Jeroen Zetz

Leuke prijsvraag!

Enkele jaren geleden stranden ik eens op een website met jokes tussen piloten en monteurs. Waarbij ik deze toch altijd nog steeds erg kan waarderen:

P: Mouse in cockpit.
S: Cat installed.

Komende van deze site waar er een hele rits staan http://aviationhumor.net/pilots-vs-maintenance-engineers/