Ultimate Realism Pack Prepar3D V4 uitgekomen

Oke, eerlijk is eerlijk! wie dacht dat dit een foto is van een echte 737 Cockpit? 😉 Predrag Drobac,  De maker van het ”Realism Shader Pack” voor Prepar3D heeft bekend gemaakt dat de nieuwste versie uitgekomen is,  Deze nieuwe versie is voor Prepar3D V4 geschikt, URP is een programma wat het uiterlijk van Prepar3d een stuk realistischer maakt, Het mooiste is dat het ook nog eens Freeware is ;-), Maar mocht u willen kunt u een donatie doen, wel verdient lijkt mij????????

ltimaterealismpack.weebly.com/download.htm

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Arthur
5 juni 2017 08:29

Dank je Matthias. Ik heb je inmiddels een berichtje gestuurd.

Arthur
4 juni 2017 20:37

Matthias,

Excuses dat ik dit item even misbruik maar hoe kan ik jou een persoonlijk bericht sturen? Ik heb nl een vraag.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x