Ultimate Realism Pack Prepar3D V4 uitgekomen

Oke, eerlijk is eerlijk! wie dacht dat dit een foto is van een echte 737 Cockpit? 😉 Predrag Drobac,  De maker van het ”Realism Shader Pack” voor Prepar3D heeft bekend gemaakt dat de nieuwste versie uitgekomen is,  Deze nieuwe versie is voor Prepar3D V4 geschikt, URP is een programma wat het uiterlijk van Prepar3d een stuk realistischer maakt, Het mooiste is dat het ook nog eens Freeware is ;-), Maar mocht u willen kunt u een donatie doen, wel verdient lijkt mij😀👍

ltimaterealismpack.weebly.com/download.htm

4
Laat een reactie achter

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Arthur

Dank je Matthias. Ik heb je inmiddels een berichtje gestuurd.

Arthur

Matthias,

Excuses dat ik dit item even misbruik maar hoe kan ik jou een persoonlijk bericht sturen? Ik heb nl een vraag.