Prepar3D V4 Werkende addons (Zonder welke aanpassing dan ook)

Beste mensen, nu prepar3D V4 uit is, lijkt het mij een leuk en bovenal handig idee om te starten met een lijst van addons welke zonder extra handelingen te installeren zijn in Prepar3D V4, Deze zijn bij mij inmiddels geïnstalleerd en getest, en werken perfect 🙂  Hier de lijst:

CeraSim: Alle helis

Aerosoft: ASK-21 glider en F-14A Tomcat.

IRIS: F-15E Strike Eagle incl Update pack.

Razbam: Harrier GR7/9 en de Harrier AV-8B.

Nemeth Design: BK-117 en de Agusta A109.

Sky Ai Traffic (versie P3D 2.0)

Ship Ai traffic V2 incl de laatste update.

Rex: World Wide Airports HD.

Daarnaast heb ik ook vele ”Freeware” addons geinstalleerd welke verpakt waren als Winrar bestand, ook deze werken prima waaronder de prachtige freeware  C-47 Skytrain V3 van Manfred Jahn.

UPDATE 1: Helaas werken de PMDG addons, en de Majestic Dash 8 Q400 (Waaronder de PRO versie) op dit moment nog niet onder Prepar3D V4, Dit was natuurlijk te verwachten aangezien deze addons een stuk geavanceerder zijn dan de bovengenoemde addons. Maar beiden ontwikkelaars geven al aan dat er gewerkt wordt aan V4 versies/updates, PMDG lijkt dit vooralsnog gratis te doen in de vorm van updates, terwijl Majestic aangeeft op hun site dat de Dash 8 Q400 voor Prepar3D V4 weleens een nieuw product zou kunnen worden welke niet gratis is, eerlijk gezegd vind ik dit wel terecht aangezien ze nooit eerder een betaling vroegen voor een ”nieuwe” versie als er weer een nieuwe sim versie op de markt kwam.

Vraag aan jullie: Ene Marco gaf mij te kennen dat Sky Ai Traffic (of hij versie P3D 2.0 bedoelt weet ik niet) niet zou werken, textures en landingsgestellen zouden ontbreken, zoals ik al aangaf heb ikzelf deze problemen niet, graag hoor ik jullie bevindingen zodat ik uit kan zoeken waarom het bij sommigen wel werkt en bij andere niet, alvast bedankt! Een PM sturen mag natuurlijk ook👍

 

 

 

12
Laat een reactie achter

4 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
klaas dusseljee

Yes, and the bird is flying…….. PMDG 747-400 Queen of the Skies II now available in Prepar3D v4

Marco

Als aanvulling:

https://www.avsim.com/forums/topic/511161-my-traffic-6a-for-prepar3d-v4/?do=findComment&comment=3632827

En zo zijn er nog een aantal reactie te vinden die ik zo snel even niet bij de hand heb. Gaat blijkbaar om oudere modellen die OOK in SKY AI voorkomen 😉

Marco

SKY AI werkt niet volledig naar behoren in V4. Veel ontbrekende landingsgestellen, halve modellen en zwarte textures.