Cera Sim volgende project

Cera Sim, bekend van prachtige helikopters voor FSX en Prepar3D werkt inmiddels aan een nieuw project, de Russische Mil Mi 17/V5 oftewel het jongste broertje uit de Mi-17 familie. Wat erg leuk is, is te zien dat ze daadwerkelijk doen wat de mensen wilden in hun laatste Poll. Ps ik kan u hun AS365 N3 Dauphin Helikopter echt aanraden, en deze is nu trouwens in de aanbieding. (Van 29.99 naar 22.55 Euro πŸ™‚Β  Zie deze link voor meer info.

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Arthur
21 mei 2017 17:24

DCS weet ik niet. Ik weet wel dat Xplane speciale licenties heeft voor vliegscholen. De A-10 schijnt professioneel te worden gebruikt. Maar die beschikbaar is in DCS hebben ze volgens mij gedowngraded. Ik zit er over te denken om een keer Bell 407 voor Xplane 11 aan te schaffen. Ben benieuwd of deze qua vliegeigenschappen in de buurt komt van de Huey. Die Gazelle is niet zo realistisch hoor volgens die kennis van me. Er zijn wat klachten dat als je de cyclic los laat de Gazelle gewoon netjes z’n koers houdt. Vliegt a.h.w. op rails. Ondenkbaar in een echte… Lees verder »

Arthur
21 mei 2017 08:46

Hmmm, volgens mij moet je voor heli vliegen toch echt DCS of Xplane gebruiken…..De Huey in DCS staat bij mij op nummer 1. Wel erg moeilijk maar alle aspecten die Heli vliegen zo moeilijk maken komen bij deze UH-1 aan bod.

Ik heb 2 kennissen die allebei heli vliegen waarvan 1 ook fanatiek in de flightsims. Die zweert bij DCS.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x