FSW is uitgegeven!

5

Beste mensen, De titel zegt het al 😉 FSW is uitgekomen, en dus te downloaden en bovenal te spelen op Steam. De servers werken prima, en dus duurt het downloaden niet langer als u normaal gewend bent. Trouwens…De mappen (Folders)  komen erg overeen met FSX en Prepar3d, dus het zou mij niet verbazen als sommige addons simpel toe te voegen zijn, we zullen zien!  Heel veel vliegplezier gewenst allemaal, en alvast een fijn weekend 🙂

5
Laat een reactie achter

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Peter

Ik begreep dat FSW geen support voor FSUICP gaat doen dus interactie met Add-ons is niet in het vooruitzicht…

Mark

Inderdaad Jeroen, na 10 jaar zouden bvb de graphics zo ergens op niveau Aerofly FS mogen zitten.

Frank Bogaerts

Inderdaad had hier ook wel wat meer van verwacht; sim afsluiten om aanpassingen te doen is nu niet meer van deze tijd gelukkig valt de prijs mee maar er zal nog veel werk nodig zijn om FSX – Prepard3D en X-plane te evenaren en youtube filmpjes ogen altijd mooi maar soms kom je bedrogen uit.

Rubster

Serieus wie op deze site had echt gedacht dat Dovetail dit goed zou doen? Net de stream gezien van Matt Davies. Eerste wat hij uit de mappenstructuur haalde was de oude foto’s en UI elementen van FSX. Alles is hetzelfde. Ze hebben er een 64 bit van gemaakt op DX11, maar draait nog slechter. Je betaald uiteindelijk voor een UI upgrade en gaat in functionaliteiten ook nog achteruit ten opzichte van FSX. Early access of geen early access. Ik heb sinds de uitmelkstrategie van Trainsimulator, de mislukking van allerlei Unreal titels (TSW incluis) Dovetail heel laag staan op de ranglijst… Lees verder »

Jeroen

Na meer dan 10 jaar zou je toch een grotere stap mogen verwachten. De aanpassingen van FSW lijken me niet meer dan normaal anno 2017.

De prijs van 25 euro op Steam is wel aanvaardbaar voor de beperkte vooruitgang tegenover FSX. Ik wacht de ontwikkelingen nog even af.