FSW release tijd

Beste mede simmers,  Zojuist kreeg ik een tip van Dick die mij liet weten dat ”Flightschool ” zichtbaar is in de Steam libary, dus ik heb het gelijk gecheckt en inderdaad staan beiden sims weer in mijn Libary nu, kortom, ”Flightschool” en ”FSW” zullen beiden te gebruiken zijn naast elkaar voor de personen die ”Flightschool” al vroegtijdig aangeschaft hadden. 🙂

9
Laat een reactie achter

6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Dick

Dovetail Games Flightschool is nog gewoon zichtbaar en te gebruiken als het goed is.
Flight Sim World is er bijgekomen in de library.
Zo is het bij mij tenminste.
Wacht op het moment om te kunnen gaan downloaden!

Matthias

Hoi Dick,

Wat grappig, ja ”Flightschool” is inmiddels ook bij mij weer zichtbaar. Dank voor de update, ik ga het gelijk even aanpassen 🙂

Marco

Een hele marketing machine net als we zagen rondom Flight School. Gezien de eerste reactie van ontwikkelaars zoals PMDG hoeven we niet al te veel te verwachten van FSW. FTX Global, slechts 7 GA toestellen met wat regen effecten en wat aangepaste belichting. Nee dank u. Prepar3D V4 is wat mij betreft de toekomst.

Maikel Rozemeijer

In ieder geval een goedkope manier om etc global te gebruiken, met mooie regen effecten op het toestel.