simFlight.NL – ‘reageren’ en spam

0

Via dit bericht wil ik aangeven dat wij sinds kort bestookt worden met spam berichten, als reacties op onze artikelen. Zoals U allen bekend, dienen berichten in eerste instantie door ons te worden geaccordeerd voor plaatsing. Hierdoor staan er per dag 10-tallen berichten ter controle. Iets wat, mij betreft, niet bij te houden is. Er is dus een mogelijkheid dat uw bericht zoek raakt tussen de vele spam berichten. De toekomst zal leren hoe hier op de lange termijn mee om te gaan, mogelijk werkt het spam filter momenteel niet zo goed.

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
484