simMarket (tijdelijk) gestopt met Justsim

Fanatieke simmers hebben mogelijk via Facebook, ADX of gewoon simMarket zelf in de gaten gekregen dat laatst genoemde momenteel geen producten van Justsim aanbied. Nu gaan er ook allerlei negatieve theorieën de ronde over Justsim maar simMarket houdt het bij het feit dat zij een certificaat van gebruikte satelliet ondergrond wil kunnen inzien voordat zij producten naar ons toe aanbieden. Hopelijk mogen we hun producten snel weer beschikbaar krijgen, er vanuit gaande dat deze eerlijk zijn opgebouwd.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
27 januari 2017 08:34

Gelukkig, want het zijn mooie producten voor een vriendelijke prijs.
http://secure.simmarket.com/justsim.mhtml

Bedankt voor je tip.

Gerard Salden
26 januari 2017 06:55

Justsim producten zijn gewoon te koop via Simmarket….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x