Flightsim.com les: ILS met ‘procedure draai’

0

Toen ik de allereerste keer een flightsim (FS 5.1) opstartte wist ik niet wat er te verwachten viel. Ik verwachtte een spel waarbij ik iets moest ondernemen,  maar eigenlijk is er (tot FSX zijn missies) niets te doen in deze Flightsim. We dienen zelf onze uitdagingen te bedenken. Zo ben ik ook een tijdje bezig geweest om diverse routes volgens charts te vliegen. PC Pilot heeft hier ook leuke artikelen over geschreven. Nu is de eer aan Flightsim.com welke een les geeft voor een ILS landing, gecombineerd met een draaiende toenadering ?

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
508