Aerosoft vraagt uw multiplayer input

0

Sinds enkele weken ben ik het multiplayer vliegen (in combinatie met online op IVAO en / of VATSIM) uitgebreider gaan oppakken. De Majestic Q400 en de Aerosoft Airbus zijn momenteel de modernste toestellen waarmee dit goed mogelijk is. Aerosoft is momenteel bezig met het opnieuw opbouwen van hun ‘connected flight deck’ systeem voor gebruik in zowel  hun huidige alsmede hun toekomstige producten en vragen om uw input. Wat vindt U momentel prettig, of juist niet?
Toepasselijk mijn persoonlijke vraag: zijn er bezoekers welke ook multiplayer vliegen, misschien kunnen we samen een toestel besturen?

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
498