Orbx Ftx weekoverzicht

Ik vond zojuist 3 items op het Orbx Ftx forum welke ik graag met U wil delen, vandaar de zelfbedachte titel ‘weekoverzicht’. Afgelopen Zondag is versie 1.20 aangekondigd van Yakutat PAYA. Dit veld is begin 2013 uitgegeven na voor een tijd waarin Orbx nieuwe technieken ontwikkeld had en ging gebruiken. Deze v.120 brengt het veld bij op dit laten we zeggen moderner niveau. Meer kunt U lezen en ook zien via dit forum bericht. Gisteren is daarnaast Orbx Auroras aangekondigd, het Noorderlicht. Dit project is momenteel in beta en via dit forum bericht vindt U diverse afbeeldingen met informatie en hoe het product er momenteel in P3D uitziet. En vandaag wordt dan nog San Diego Int. KSAN aangekondigd. Dit karakteristieke met groene asfalt tinten uitgeruste veld herkende ik nog van LatinVfr hun uitvoering uit 2014. Voor Orbx past dit veld binnen Ftx Zuid Californië en het legt net voor de grens van Mexico en aan de rand van de stad zelf. Meer dan genoeg te zien dus, zoals hier in dit forum bericht wordt getoond.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x