Steam – Dovetail korting

2

P3D trekt steeds meer Fsx vliegers naar zich toe. Dit product is echter duur en indien men na diverse stapjes bij een nieuw versienummer (aankomend v4) is dan dient de sim geheel opnieuw aangeschaft te worden. Een verstandige keuze kan zijn Fsx-Se van Dovetail. Dit product is een sterke verbetering t.o.v. de originele Fsx en alle nieuwe software werkt hier ook gewoon op. Fsx-Se is momenteel (wederom) met een stevige korting te koop, nu voor maar €10. Tevens zijn vele toevoegingen met de korting te koop. Voordeel van Steam is dat installeren en up-2-date houden bijna automatisch gaat.

Laat een reactie achter

2 Reacties op "Steam – Dovetail korting"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Gert
Gast
Niet helemaal mee eens! Prepar3D als opvolger van FSX is de toekomst denk ik, FSX-SE is de laatste “stuiptrekking” van FSX en zal naast de kleine verbeteringen die door Dovetails-Steam zijn doorgevoerd niet verder worden doorontwikkeld. Prepar3D inmiddels aangekomen bij versie 3.4 en ondersteund DirectX 11 terwijl FSX niet verder gaat dan DirectX 9c of Preview DX10 waarvan je deze laatste beter uit kan laten staan om problemen te voorkomen. Daarnaast gaat Prepar3D beter om met het VAS geheugen waardoor zogenaamde Oom’s (out of memory) meldingen veel minder voorkomen dan bij FSX en FSX-SE. Daarnaast en voor mij wel het… Lees verder »