Navigraph FMS data 1701 – beschikbaar

Vandaag is er weer een nieuw datapakket met daarin alle mogelijke navigatiepunten beschikbaar gesteld. We zijn logischerwijs aangekomen bij serie 1701. Ik heb toevallig gisteren mijn 1e Vatsim multiplayer sessie gespeeld en dan wordt je geacht up-2-date te zijn.
Voorheen installeerde ik de bestanden per toestel en overige gebruikende software één voor één maar zojuist probeerde ik de FMS data manager. Wat een prachtig programma. Het scant extreem snel welke producten er op de computer aanwezig zijn welke gebruik maken van deze FMS data, selecteren welke je wilt updaten en de rest gaat vanzelf. Ideaal.
Mogelijk tot ziens op Vatsim, wie vliegt daar ook van onze bezoekers en met welke regelmaat?

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x