ORBX geen ontwikkeling voor X-Plane

Slecht nieuws voor de X-Plane vliegers. ORBX heeft aangekondigd Project X te schrappen. Er was al wel een screenshot te zien van Meigs Field (KCGX). Of deze nog wordt uitgebracht is onzeker. ORBX zal zich meer gaan richten op FSX/Prepar3D en ook in Aerofly FS2 zit ORBX wel toekomst. Lees er meer over hier. Prepar3D 64bit….. FSX SE 64bit….. Who knows.

Subscribe
Kennis van
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rubster
4 januari 2017 19:35

Ik snap wel dat ze het niet doen. X-plane werkt met open scenery en op basis daarvan is het niet echt nodig om daar een orbx laag overheen te leggen. Ook de mesh en vector files zijn allemaal al voorzien in X-plane. Met alleen vliegvelden redden ze het ook niet aangezien de freeware community super actief is. Kans is dat er weinig verdienmodel in zit voor scenery makers. Anders had Aerosoft ook wel meer ontwikkeld voor XP-10. Als ze echt 100% geloven in de toekomst van dit platform zouden ze de stap echt wel wagen. Ik heb x-plane 11 beta… Lees verder »

Wim van Dijk
4 januari 2017 17:08

Inderdaad erg jammer, had gehoopt dat ORBX ook voor X-Plane zou komen. Voor een brede acceptatie van X-Plane helpt het erg mee als een paar grote merken uit de FSX-omgeving X-Plane zouden omarmen. Er is ongetwijfeld veel talent bij ontwikkelaars die voor X-Plane ontwikkelen (zoals Beti-X), maar hun mogelijkheden zijn te beperkt om regelmatig nieuwe add-ons te kunnen maken. Nietemin ook zonder ORBX kan worden genoten van X-Plane.

Marco
4 januari 2017 16:10

Dat is toevallig, volgens mij gebruiken jullie exact hetzelfde plaatje als FsVisions.nl

Matthias
4 januari 2017 13:45

John is weer lekker bezig!

Veel beloftes…………….maar niet leveren. 🙁

Maikel
4 januari 2017 16:08
Reply to  Matthias

Deze meneer is slim genoeg om niets te beloven. Jammer is het wel voor de xp vliegers.
Lijkt mij ook heftig om je producten over zoveel sims te laten werken incl de eindeloze updates.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x