simFlight.nl – wat zijn uw 2016 favorieten?

Welkom in 2017 vanaf mijn kant. Allen natuurlijk veel goeds in het jaar en plezier in de hobby toegewenst. Schoot mij te binnen dat het misschien ook wel eens leuk is om samen terug te kijken naar de fs software uitgegeven in 2016, welke een ieder van ons als persoonlijke favoriet betiteld. Of gewoon heel mooi, leuk of speciaal vindt. Graag lees uw ervaringen via de reactie op dit artikel. Denk aan: uw sim en een eventuele specifieke update, een toestel waar U sinds uitgave niet genoeg van kunt krijgen, een vliegveld of natuurlijk een ander product zoals landschap of weer- en omgevingsprogramma.

Subscribe
Kennis van
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias
3 januari 2017 12:29

Hoi,

Ik sluit mij volledig aan bij Maikel wat betreft de FlyTampa producten, zeker nu ze Schiphol toegevoegt hebben aan hun lijst, prachtige addon trouwens! 🙂

En als X Plane V11 gebruiker voeg ik graag de PMDG Douglas DC-6 Cloudmaster for X-Plane 10 (Werkt ook perfect onder X Plane 11) toevoegen, dezekist is echt geweldig met een volledig werkende Co-Piloot (Incl Stem), prachtige textures en bovenal erg goede vlieg eigenschappen.

Groet

Matthias

1 januari 2017 21:30

Hawker Siddeley HS 748 van JustFlight. Toch een icoon. Er was freeware van dit toestel met petje af voor de maker maar toch wel erg verouderd. Ik vlieg er graag mee. Een vliegtuig met karakter. In onze Notam van maart volgt een artikel,
Groet
Erik Treu, FlightSim Zeeland

JHK
1 januari 2017 19:53

Tip voor A2A .Al jaren wacht ik op een professionele addon van de Beech DS18.

1 januari 2017 17:29

ASN Next vind ik echt de meest fantastische addon van 2016. Voor het eerst niet overal om je heen hetzelfde weer! Ene moment door regen vliegen en het volgende stuk weer droog. Prachtig!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x