Unigine 2.4 alpha – Clouds

Als je kijkt naar bovenstaande video en de eerdere aankondigingen van Orbx FTX i.c.m. overige waarschijnlijk toekomstige 64 bit flightsim software, lijkt 2017 een knallend FS jaar te worden. Unigine is een software pakket waarmee weer andere software zoals een flightsim ontwikkeld kan worden. Het maakt het gemakkelijker voor ontwikkelaars om de moderne hardware binnen onze PC ten volste te benutten. Het ziet er prachtig uit, maar ik vraag mij af hoe men dit wereldwijd kan laten werken?

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
31 december 2016 09:00

Ziet er cool uit maar vergt al behoorlijk wat processor capaciteit.
Ik kan mij niet voorstellen dat de processor het kan bijhouden als er ook nog een (full) flight simulator bij moet draaien met PMDG etc complexiteit.
Gaat ‘m niet worden, teminste nu nog niet.

29 december 2016 21:57

Ik zou me kunnen voorstellen, dat het ‘gewoon’ en grafische ‘engine’ is, waarin alles wat we nu als freeware of commerciëel product aan onze flightsim wereld toe voegen, al toegevoegd is. Zal dus ook geen goedkoop product zijn, schat ik in.
Maar, leuk is het zeker, al die komende ontwikkelingen !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x