PMDG 737 Nederlandse vertaling tutorial flight 1

Er is een Nederlandse vertaling van de eerste tutorial flight van de 737 van Gatwick naar Schiphol met het opzetten van een vluchtplan inclusief SID & STAR. Vertaling met alle originele afbeeldingen. Ga even naar de betreffende archiefpagina van FlightSim Zeeland: Link. Via de homepage van FlightSim Zeeland kan je nog veel meer interessante artikelen vinden.

Subscribe
Kennis van
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
21 december 2016 17:36

Bedankt voor het vermelden van deze informatie m.b.t. het (leren)vliegen van de PMDG 737. Ik heb de link opgeslagen en kan hier zeker de jonge bezoekers in onze Shop een plezier mee doen die willen leren vliegen met de 737. Engels is natuurlijk de “voertaal” maar voor velen jonge kinderen toch nog wel moeilijk om de vaak technische uitleg in het Engels goed te begrijpen. Op dit moment hebben we enkele jonge “simmers” van 8 en 10 jaar die regelmatig in de winkel komen en met deze vertaling zeker hun voordeel kunnen doen. Kortom een waardevolle vertaling uitgevoerd door de… Lees verder »

Maikel
20 december 2016 14:02

Nog voor de duidelijkheid vanaf de genoemde pagina: “FlightSim Zeeland is de nieuwe naam van HCC Zeeland werkgroep Flight Simulator. De oude naam was, nou ja, te oud. FlightSim Zeeland is dus onderdeel van de HCC. Voor andere HCC-sites kijk even hier:”

Matthias
20 december 2016 12:16

Beste Marco,

Waarom zo negatief?
Ikzelf vind het juist geweldig dat sites lijntjes naar elkaar uitgooien, hierdoor weten anderen (waaronder ik) weer van hun bestaan.

Ps bedankt Flightsim Zeeland (Fs Zeeland) voor de vertaling, ikzelf kan redelijk goed Engels maar heb er alsnog veel aan ????????

Maikel
20 december 2016 10:49

We worden gesponsert door simmarket. Fs zeeland is een hobbiesten pagina en een hobbiest heeft kennelijk een flinke zet werk verzet en wil dit met ons allen delen. Mooi actie, zonder financieel gewin.

Bedankt dat je kritisch bent en dit uit maar ben het niet met je eens.

Marco
20 december 2016 08:56

Jammer, maar simFlight begint op deze manier echt een reclame site te worden waar iedereen zijn eigen website gaat aanprijzen.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x