Orbx Ftx 2017 ‘roadmap’

Voor dit forum bericht is inloggen vereist maar dan heeft U ook wel even wat te lezen. Vele diverse projecten welke wij het komende jaar van Orbx en Ftx mogen verwachten. Duitsland Zuid is vele wel duidelijk en op LOWI zitten we denk ik ook wel allemaal te wachten? Maar daarnaast ook nog diverse geheime projecten waarbij de term 64 bit veelvuldig aanbod komt. Ik kan gelukkig tegenwoordig steeds beter mijn geduld bewaren, maar kom maar op 2017.

Subscribe
Kennis van
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias
23 december 2016 14:46

Deze link maakt veel duidelijk, incl screenshots:

http://www.orbxsystems.com/forum/topic/127824-project-a/?page=1

Orbx werkt inderdaad aan Aerofly FS 2………………en hoe! πŸ™‚

Ik denk echt dat dit geweldig mooi wordt, zeker in VR.

Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017 allemaal,

Matthias

Matthias
23 december 2016 16:38
Reply to  Matthias

Ps

Het is Meigs Field πŸ™‚

Bekend van de oudere generaties van MSFS.

rubster
17 december 2016 13:49

Kortom ze ondersteunen straks alle 64 bits platformen. Want kennelijk komen DTG met 64 bit. P3D 4 zijn de geruchten ook hardnekkig dat deze op 64 bit gaat draaien en X-plane en Aerofly draaien al op 64 bit.

Flink sparen dus πŸ˜‰

Matthias
16 december 2016 15:38

Nu denk ik echt serieus dat de ”A” staat voor Aerofly FS 2, Lees dit maar eens: Project A – Massive. A huge investment in new tech, new tools, new apps and new staff. It will surprise many of you, and delight you all. It will focus on both Europe and North America. It will perform like nothing you have experience in your simming life. It will support VR. It will be a VFR flyer’s wet dream. It will be sold on OrbxDirect. Oh, and it will be 64-bit. Zoals sommigen van ons vast al weten beschikt Aerofly FS 2… Lees verder »

Matthias
15 december 2016 21:27

Ik lees dat er verschillende hints zijn zelfs in de richting
van Aerofly FS 2 zelfs (64 bits trouwens), deze “sim” is prachtig qua graphics
met name in VR, maar staat nog wel in de kinderschoenen wat
betreft oa functies van de toestellen en HD scenery.

Maar deze sim’s toekomst ziet er rooskleurig uit, zeker als Orbx aan boord komt????✈️????

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x