Drie schermen

Belangrijkste item in Notam 220 die begin januari verschijnt is eigenlijk het vervolgartikel over drie schermen naast elkaar. Eerste artikel gemist? Ga even naar de site van FlightSim Zeeland. Via deze link kan je het artikel binnen halen: https://flightsimzeeland.files.wordpress.com/2015/06/drie-schermen-2.pdf  Dit tweede artikel gaat over cameraviews aanmaken met OpusFSI. Bij meedere mensen werkt EZDok niet meer goed in Prepar3D. OpusFSI wel. En het is tegelijk een weerprogramma. En dat voor bijna hetzelfde geld.
En verder de nadering op PADU, Dutch Harbor met behulp van de enkele NDB die daar staat.
De homepage  van FlightSim Zeeland kan je zo bereiken (en daar kan je je ook inschrijven voor de Notam):

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x