simFlight.nl: 2e hands – December 2016

te-koopIndien U op simFlight.nl een 2e hands product zoekt of juist wil aanbieden dan kan dit voortaan via dit maandelijkse item. Het idee is om via reacties op dit item uw advertentie op te stellen, of om juist door te bladeren. Bij voldoende animo zal ik per maand een nieuw item opstarten. Onder voorbehoudt dat onze sponsor hier geen probleem van maakt. Plezier met uw ver- of aankoop.

Subscribe
Kennis van
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
11 december 2016 14:27

Danny, ik moest even nadenken, maar inderdaad, in dat spel vliegen ze ook over de weg en met heli’s, meen ik wel eens te hebben gezien ? (grapje)

Danny
10 december 2016 22:55

GTA V voor PC 25 Euro.

d.schildmeijer@live.nl

Matthias
8 december 2016 16:41

Hoi Maikel,

ik hoop het! 😉

Matthias
8 december 2016 13:12

Wat leuk!. Oke, bij deze: Gratis af te halen of voor een vrijwillige donatie aan het Kankerfonds (Dit kunt u gewoon zelf doen indien u dit wilt, niks is verplicht natuurlijk) 1: X-Plane V10 US Community edition (incl volledige world scenery en luxe metalen doosje), ps dit is dus niet de versie waarmee u gratis kunt upgraden naar X-Plane V11 2: Rise of flight Iron Cross Edition 3: Lock On Modern Air Combat incl de Flaming cliffs addon 4: Take on Helicopters 5: 2x DCS Black shark 1 (stand allone simulator, of als addon voor DCS World 1.5 en 2.0)… Lees verder »

Maikel
8 december 2016 16:39
Reply to  Matthias

Houdt je nog wel iets voor jezelf over? Wat een sims. Leuk om dit te zien groeien.

8 december 2016 10:43

Ja, leuk idee

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x