Vacature – simFlight Newseditor

simflight-editorBovenstaand plaatje vond ik wel treffend voor de kwalificatie voor een nieuwe simFlight Newseditor…… Anders gezegd, we zijn op zoek naar een simFlight newseditor. Iemand die wat extra tijd over heeft, het leuk vind om flightsimulation Benelux te voorzien van ‘dagelijks’ nieuwe feitjes hierover, al aardig ingeschoten is in FSX/FSX-SE/Prepar3D/X-Plane. Het leuk vind om met diverse software titels te stoeien. Het net even anders wil doen dan al die andere flightsim nieuws websites. Al met al heb je al een aardige indruk hoe het team het nu momenteel doet, kun je ons aanvullen hierin, reageer dan naar simFlight.NL@gmail.com. Een CV is altijd welkom 😉

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
14 maart 2017 10:08

Ik mis het groene boekje op de afbeelding. 😉

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x