Dovetail Games Flight Sim verder vertraagd

dovetail logoHet is al tijden flink stil gebleven en jammer genoeg ook geen afbeeldingen of laat staan een video. Het enige nieuws was dat de aangegeven uitgave datum niet gehaald zou worden. Vandaag het nieuws dat ook de opnieuw gestelde termijn niet haalbaar blijkt en we tot in 2017 ons geduld dienen te tonen. Voor simmer inmiddels geen probleem meer denk ik? U kunt via dit Facebook bericht het nieuws item doorlezen, maar ik zal het ook hieronder plaatsen.

“Earlier this year, we announced the development of our new flight simulator, which generated an incredible amount of excitement in the community. We would like to thank you all for the tremendous amount of interest and support we have received so far.  Based on your feedback, we have been focusing on three key areas: visuals, performance and experience, all of which are instrumental to the hobby. In order to further enhance these areas, we have made the decision to postpone the release of this project.  In the meantime, we expect to have a detailed development update for you in the New Year. As a team, we are incredibly excited to share what we have been up to! Until then, we hope you have a fantastic holiday season and look forward to making 2017 a great year for flight simulation.”

Dovetail Games Flight Sim Team

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias
24 november 2016 21:22

????????????

Dat klopt helemaal Arthur????????
Uurtje geleden besteld, wordt morgen bezorgt????

X Plane 11 lijkt mij ook absoluut de toekomst,
Ps wist je dat inmidddls ook “Flyinside” voor X plane 10
uitgekomen is? Deze software is voor de Oculus Rift en de HTC Vive,
en zal ook voor X Plane 11 geschikt gemaakt worden zodra deze uitgekomen
Is, en aangezien ze altijd razend snel met hun updates zijn verwacht ik dit in de zelfde
week.

Met vriendelijke groet

Matthias

Arthur
24 november 2016 20:30

Tijd voor een mechanische ramplank 😉

X-plane 11 is de toekomst. Wat ik zo zie, ziet dat er erg veelbelovend uit. M’n gevoel zegt dat Dovetail nog niet de expertise in huis heeft om een flightmodel te ontwikkelen die in de buurt komt van Xplane. Wel positief is dat het genre nog steeds springlevend is. Er is in ieder geval keuze.

Matthias
24 november 2016 14:29

PPPPPffftttt Dat keyboard van mij plakt of trekt mijn woorden aan/uit elkaar, tijd voor een nieuwe 😉

Matthias
24 november 2016 14:28

Was wel te verwachten aangezien erde laatste tijd geen nieuws meer uitgegeven werd,
Maar je weethet nooit, misschien is dit juist wel positief, het lijkt erop dat ze geluisterd hebben naar de wensen van de simmers, oa betere graphics, ATC enz enz.

Ze geven in iedergeval aan dat deze onderdelen meer werk vereisen voor dat ze tevreden zijn voor een release.

We zullen zien in 2017, maar voorlopig wacht ik op X-Plane V11 (komt elk moment uit) en Prepar3d versie 4

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x