HCC Zeeland Flight Sim – 17 november 2016

218-1Ron komt met een presentatie over World of AI. AI betekent Artificial Intelligence In FSX en P3D zitten AI-vliegtuigen. Daar kan je niet inklimmen en ze zijn sterk vereenvoudigd om geheugen te sparen. Maar ze kunnen wel bewegen en vliegen ook volgens een vluchtplan dat de maker ervan heeft vervaardigd. Met World of AI kan je deze vliegtuigen aanvullen of nog beter wat al in FSX zit eruit halen en daarvoor veel AI-vliegtuigen in de plaats zetten. Ze verbruiken minder dan de default AI vliegtuigen. Gratis! 
Er schijnt nu ook AI voor luchthavens te zijn…
Als je je vast wilt inlezen ga dan naar:
https://flightsimzeeland.files.wordpress.com/2015/06/ai-peter-vd-meule.pdf

19.30 uur in het Arendhuis aan de Torenring 46 in ‘s Heer Arendskerke.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x