HCC Nieuwsbrief November 2016

HCC-flightsimulator2015Een nieuwe nieuwsbrief van de HCC voor de maand November. Met uiteraard weer de uitnodiging voor de bijeenkomst in Almere voor a.s. zaterdag 19 november. (Een X-Plane lezing). Met in deze nieuwsbrief toch ook wel weer leuke en interessante items. 

Deze bijeenkomst neemt Theo Brettschneider ons mee in de cockpit van de Boeing 767 om van Nice naar Corsica te vliegen. Daarna stappen we over in het zweefvliegtuig, de Antaris 20 E, waarmee hij graag het zweefvliegen wil promoten. Want het motorloos vliegen, de stilte – behalve dan het geruis van de wind – , het gebruik maken van thermiekbellen en alles wat met deze manier van vliegen te maken heeft, is wel heel bijzonder.
Met zijn lezing wil Theo zo de kwaliteiten van X-Plane met de hoogste kwaliteitsinstellingen demonstreren.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x