Orbx tijdelijke download restrictie

orbx-central-3Onlangs bracht ik U via dit bericht op de hoogte van Orbx zijn nieuwe Central versie 3. Als U ook uw bestaande FSS licenties overzet naar Central3 dan zijn hierdoor de originele FSS bestanden welke U mogelijk als backup heeft staan niet meer bruikbaar. Vervolg hierop is dat vele gebruikers massaal al hun aankopen opnieuw downloaden. Om in dit bericht uitgelegde redenen is er momenteel een tijdelijke restrictie van 1 download per dag gesteld.

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias
12 november 2016 08:45

Ps ik reageerde via mijn Iphone,
Vandaar de rare opbouw van mijn reactie????

Matthias
12 november 2016 08:44

Hoi Gert, Dank voor uw reactie, ik begrijp uw standpunt. De reden dat ik “kort door de bocht” reageer is het totaal plaatje wat betreft ORBX, hun instelling vind ik nog steeds niks naar hun klanten toe, Zelf heb ik veel producten van hun gekocht en wat betreft geld ontvangen staan ze vooraan in de rij (terecht natuurlijk), maar als je ergens tegenaan loopt tijdens de installatie of tijdens het gebruik lijken ze in veel gevallen van de aardbodem verdwenen. Dit heb ik zelf twee keer meegemaakt en anderen ook, veel anderen als je de forums op verschillende sites bekijkt.… Lees verder »

11 november 2016 17:02

Gestoord is een beetje “kort door de bocht” ! Als je de mail leest die JV je namens Orbx heeft toegstuurd als je producten hebt van Orbx dan kan je dit begrijpen dat dit een tijdelijke maatregel is en spoedig weer zal worden te niet gedaan. Inmiddels heb ik vanmiddag reeds een mail gekregen van het Orbx team names JV dat de download restrictie is vergroot van 1 naar 5 per dag, hiermee zullen we het voorlopig mee moeten doen! Op zich ook niet zo heel erg, want zeg nu eerlijk wanneer ga je 5 (in omvang vaak grootte downloads)… Lees verder »

Matthias
11 november 2016 12:49

Gestoord!????

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x