HCC Haaglanden – 12 november 2016

banner-vliegschoolA.s. zaterdag is er weer een bijeenkomst van de FSgroeg HCC Haaglanden. Het plaatje hierboven verraad al enigszins het programma. Er zal een workshop VFR vliegen gegeven worden. Deze zal worden gegeven door Wim. 

workshop VFR vliegen

Het zal vooral gaan over het vliegen van de juiste snelheid en hoogte d.m.v. de juiste settings van respectievelijk neusstand en power (throttle). Het begrijpen (theorie)en beheersen van deze settings is cruciaal voor het maken van een perfecte landing, iets wat wij toch allemaal heel graag willen!

Locatie: Wijkberaad Leyenburg Den Haag
Dag: zaterdag 12 november 2016
Tijd: 10:30 – 16:00 uur

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x