Fsx Booster Live – beschikbaar

fsx-booster-liveOntwikkelaar FSPS heeft een aantal aparte titels beschikbaar via simMarket waarvan diverse gericht zijn op het verbeteren en / of versnellen van uw sim. De nieuwe versie heet Fsx Booster Live. Men heeft zich gericht op versimpeling voor de gebruiker. Het programma bestaat uit een schuif welke U tijdens het spelen van uw sim kunt bedienen. Van hoge beeldkwaliteit met mogelijk minder fps naar juist het tegenovergestelde. Mogelijk handig om tijdens uw vlucht de ene instelling te gebruiken terwijl tijdens uw aankomst bij een Mega Airport juist een andere gebruikt kan worden. Een demo kunt U hier downloaden. Voor wie het nieuwsbericht van de ontwikkelaar wil lezen, plaats ik dat hierachter.

FSX Booster Live arrives as a brand new product focusing to new users of Flight Simulator. Improving FSX performance was never easier and neither will ever be.

FSX Booster Live, uses just a bar you can move from 0 to 100 % and that’s it. No options to confuse you, not tick boxes, no extra details, nothing at all.

If at 0% (Decrease frames) all FSX graphics power is diverted to faster tile loading, better graphics quality, smoother texture and autoget loading. If at 100% (Increase frames) all FSX power is diverted to frames per second.

So just fire-up your FSX and then start FSX Booster Live. Watch that while you move the bar to 100% you gain frames , watch as you move the bar to 0 how graphics become more stable and better.

Everything now is in your hands: You can control the all-time FSX trouble , the quality-to-frames ratio – as you want. It will only take some flights to find the desired value! Either boost frames all the way up, or all the way down so you would gain graphic stability and smoothness or of course, anything in between !

Of course the main advantage is that you can do it LIVE! For example if at a very congested airport where frames naturally drop, you may use the 100% setting, but while flying you may use a less aggresive setting of 50%…

Application is available also on a fully function-limited time demo version. Just test it out for a bit (10 uses , 5 minutes each) and see if that suits you. If it works for you, just take the chance to improve your flying experience.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x