Kodiak Quest voor X-Plane

quest_kodiak_37Voor X-Plane is, ruim een week geleden alweer, een Quest Kodiak uitgekomen van Thranda. Deze onbekende naam staat voor een eigen product van Dan Klaue. Dan is de man die voor Carenado en Alabeo de vliegtuigen converteert naar X-Plane. Voor zover ik heb kunnen nagaan is Dan Klaue jaren bezig geweest om deze add-on te maken. Regelmatig kon hij hier niet aan werken, omdat één of ander Carenado toestel afgeleverd moest worden. Uiteindelijk is de Quest Kodiak nu toch uitgekomen. De Kodiak is een bijzonder toestel voor de algemene luchtvaart. De STOL eigenschappen maken het toestel geschikt om in onherbergzame gebieden te opereren. Organisaties als MAF en JAARS. Van de MAF weet ik dat ze een actieve rol hebben gehad in de ontwikkeling van dit toestel. Het toestel is te koop via x-plane.org.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Arthur
10 november 2016 18:33

Zeker doen. Nu X-plane 11 uitkomt is misschien een update het overwegen waard…..

10 november 2016 17:03

Ziet er geweldig uit. Zou me er haast toe verleiden om X-Plane 10 weer te installeren…

Wim van Dijk
10 november 2016 20:25
Reply to  Bram Stikkel

Bram, nu nog eens een goede PNG scenery voor X-Plane en je bent verkocht.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x