Boeing 757 versie 2 voor X-Plane

757-200_10VMAX (een samenwerking van FlightFactor met StepToSky) heeft voor X-Plane versie 2 van de Boeing 757 uitgebracht. Het verbeterde toestel betreft een uitgebreide simulatie van de Boeing 757. De eerste versie scoorde destijds een Platinum Award bij PC-Pilot. De vraagprijs voor de add-ons van VMAX is $64,95 (webshop x-plane.org). Het moet dan ook een puik toestel zijn om dit bedrag te kunnen rechtvaardigen. Bezitters van versie 1 krijgen wel een (beperkte) korting op de aanschaf van deze nieuwe versie. Een gratis update naar X-Plane 11 is toegezegd.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Harald van de Velde
13 november 2016 17:06

Dat geluid…

Is het zo moeilijk voor ontwikkelaars van X-plane -vliegtuigen om een fatsoenlijke soundpack te maken.
Neem een voorbeeld aan TSS…
Zo kan het ook…
Dit lijkt wel een stofzuiger…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x