Orbx Ftx Central 3 en nieuwe website


Sinds deze week is Ftx Central 3 beschikbaar alsmede de gehele nieuwe internetpagina van Orbx. Net als voorheen in versie 2 beheert U in Ftx Central 3 al uw aankopen van deze uitgever maar de aankopen zelf worden nu ook via deze software geregeld. De Flightsimstore is dus verleden tijd, maar U dient nog wel uw gegevens van eerder aangekochte producten over te zetten. Ikzelf dien alles ook nog uit te zoeken maar in bovenstaande video en op deze forum pagina wordt één en ander uitgelegd. Tevens is tegelijk met deze uitgave voor diverse producten rondom Ftx England voorzien van de nieuwe nachtbelichting welke als eerder in Ftx Noord Duitsland is gebruikt. Als laatste kwam ik nog deze forum post tegen waarin kenbaar wordt gemaakt dat voor de nieuwe internetpagina wordt gewerkt aan een nieuwe wereldmap waarop alle Orbx producten te vinden zijn. Tevens vindt U daar 2 Google Maps verwijzingen waarop dit reeds nu te vinden is. Als laatste ben ik benieuwd, heeft U al ervaring met genoemde producten en hoe is deze?

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x