FSweekend 2016 – Flight Simulator weekend

fsw-banner2016Aanstaand weekend is het weer FSweekend. 5 & 6 november. Voor ons als flightsimmers uiteraard zeer bekend. Hoeft ook eigenlijk geen uitleg hier meer. Maar zou het niet mooi zijn om nog meer mensen met deze leuke hobby kennis te laten maken ? Neem daarom eens een goede vriend mee en laat deze eens op een andere manier kennis maken met onze gezamenlijke hobby. Meer info via de website van FSweekend. Tip: Presentatie van X-Plane (12:30). Maar vooral de Virtual Airshow !! Zelf ben ik er op de zondag 😉

Hier nog even de plattegrond waar iedereen weer staat.

Subscribe
Kennis van
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Manfred
4 november 2016 03:06

Ik woon nu in de USA. Enkele simmers redelijk dichtbij, maar veel wereldwijde contacten door multiplayer sessies.

3 november 2016 20:20
Manfred
2 november 2016 04:28

Oh, ik mis die dagen aangezien ik niet langer in Nederland woon

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x