Aerosoft CRJ – vervolg

aerosoft crj us kleurstellingenInmiddels niet meer nodig om te vertellen dat dit project extreem lang in ontwikkeling is. Toch blijft, in dit geval, Mathijs met regelmaat nieuwe afbeeldingen plaatsen met een passende omschrijving of informatie hoe het met de ontwikkeling gaat. Toch wordt er in het forum druk berichten geplaatst door ongeduldige klanten en ik wil U Mathijs zijn reactie hierop eens niet onthouden.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
1 november 2016 11:53

Dit product is letterlijk record houder en al jaren in ontwikkeling, zoals te lezen is, is men vaak weer opnieuw begonnen.

Ikzelf ben liefhebber van de meer dan basis toestellen. Alhoewel de laatste airbus van €100,- mij wel te veel geld is…..

Komt erop neer om 1 complex toestel te vliegen. Of eventueel meerdere goedkopere misschien?

Harald van de Velde
31 oktober 2016 22:57

Wat is het toch jammer/vervelend dat wij tegenwoordig al maanden lekker worden gemaakt met nieuwe add-ons zoals deze en de CRJ..die vervolgens nog een jaar of langer op zich laten wachten.
Is zo langzamerhand niet een beetje de grens bereikt met de bijna obsessieve drang naar een zo echt/perfect mogelijk vliegtuig te ontwikkelen .
Ook gezien de vaak erg hoge prijzen..
Met als gevolg dikke manuals dievervolgens eerst doorgespit dienen te worden voordat het toestel,eindelijk fatsoenlijk de lucht In kan.
Is dit de bedoeling van een leuke hobby?
Ik weet het even niet meer…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x