PC Pilot – November/December 2016

pcpilotJe komt her en der wat tegen als je goed oplet op het internet. Zo ook de voorpagina van aanstaande PC Pilot. Hieruit valt op te maken dat in ieder geval Just Flight hun Hawk T1/A aanbod komt alsmede X-Plane 11. Deze laatste kijkt menig simFlight.nl bezoeker volgens mij naar uit? Eindelijk een nieuwe menu opbouw. Daarnaast ook Active Sky 2016 en een vervolg op de vaste onderdelen zoals de Majestic Q400 lessen. Kom maar op maar dit fijne lees plezier voor deze donkere dagen.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
20 oktober 2016 05:47

Ben altijd weer blij als ie op de mat ploft.
Ik ben ook nieuwsgierig naar het VR vliegen. Lijkt me een mooie ontwikkeling.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x