FsFan Voorschoten – 16 oktober 2016

FsFan-bannerA.s. zondag is er weer een bijeenkomst in Voorschoten. Klik op ‘Verder lezen…’ voor de agenda. 

Agenda 16 oktober 2016

  1. De eerste VFR vluchten door het oosten van Canada zij gestart. Ja Canada is een groot land en afstanden zijn er niet zoals wij hier even van Amsterdam naar Parijs gaan. De omgeving is natuurlijk heel mooi maar veel steden of andere bijzonderheden kom je er voorlopig niet echt tegen. Misschien een verdwaalde eland of beer. Maar goed dat we niet in de winter vliegen en nu in het gezelschap van een aantal medevliegers. Want er zal je hier toch maar wat overkomen. Je satelliet telefoon is hier echt goud waard. Een discussie waardig tijdens onze ontmoeting op 16 oktober.
  1. De IFR vliegers boemelen nog een tijdje in Europa rond en vinden hun weg met hier en daar de hulp van lokale verkeersleiders. Een toelichting van Floris op de benodigde settings van IVAO en Teamspeak wordt altijd weer met respect gewaardeerd.
  1. Voor bezoekers die een eerste stap willen maken zijn er mogelijkheden genoeg bij onze meer ervaren vliegers in te stappen en een vlucht met begeleiding en instructie uit te voeren.

FsFan Voorschoten is te vinden in het Activiteitencentrum “de Boschbloem”
Baron Schimmelpenninck van der Oyelaan 39,
2252 EA te Voorschoten

De standaard link naar FsFan is http://fsfan.nl/

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x