Immersive Audio – Ngx Cockpit Sound


Ik heb dit kleine stukje software van Immersive Audio al eens eerder bekeken maar dacht toen dat er weinig mensen iets in zouden zien. Nu ik terug kijk op de product pagina bij simMarket zie ik 9 beoordelingen die allen zeer positief zijn. Zoekt U dus een uitbreiding c.q. verbetering voor uw PMDG B737 Ngx cockpit geluiden én voor de kleine prijs van €13 dan zit U met die pakket kennelijk erg goed. Als extra aanvulling kunt U trachten Steve Inwood zijn verbeterde ‘ground roll’ bij Avsim ter download te vinden. Ik kom er zojuist achter de Steve echter niet meer onder ons is waardoor logischerwijs het project geen verdere ontwikkeling ondergaat. Zoals altijd dient U bij Avsim in te loggen om in hun uitgebreide file database te kunnen zoeken.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Vincent
21 oktober 2016 17:16

Onlangs is er een update voor dit programma uitgekomen.

d
14 oktober 2016 13:30

Ik kom er zojuist achter de Steve echter niet meer onder ons is waardoor logischerwijs het project geen verdere ontwikkeling ondergaat. Zoals altijd dient U bij Avsim in te loggen om in hun uitgebreide file database te kunnen zoeken.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x