10 jaar Microsoft Flight Simulator X

fsx-artist-impressionAanstaande Maandag is Fsx 10 jaar oud. Dit lijkt mij een leuk moment om onze persoonlijke ervaring via dit item te delen zoals bijvoorbeeld: Hoe kocht U de, toen nog, dvd´s. Welke software gebruikte U voor Fsx. Welke pc had U toen, en hoe draaide deze Fsx. Hoe waren uw eerste ervaringen. Welke nieuwe functie beviel U op dat moment het meeste. Wat waren uw eerste toevoegingen. Zomaar wat punten die mij te binnen schieten, ik ben nieuwsgierig naar uw verhaal en zal de mijne ook toevoegen.

Subscribe
Kennis van
10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
23 oktober 2018 22:50

Geweldig om dit promotie plaatje terug te zien 😉 Wat waren mensen teleurgesteld toen het FSX daadwerkelijk uitkwam, Het leek er in verre niet op 😉 En toch was het een prachtige sim voor z’n tijd.

JHK
10 oktober 2016 21:23

Raymond ; welke versie heb jij van P3D

Raymond van der Ploeg
10 oktober 2016 04:18

Ik zelf heb FSX overgeslagen, ik ging vorig jaar van FS9 direct naar P3D….geen idee wat ik gemist heb

Cees
9 oktober 2016 11:41

PFFFF, ja dat weet ik nog goed blij dat ik FSX kon installeren. Maar toen kwamen de problemen, nee dat mag ik niet schrijven. Mooie addons,knappe mensen die aanvullingen in FSX ontwikkelden en toen dienden de problemen zich aan voor een gewone gebruiker als ik.Je hoopt dat er verbetering in zou komen, geen vas meer e.d maar helaas het plezier om een prettige vlucht te hebben bleek regelmatig te niet gedaan worden door de software. Je gaat investeren in nieuwe hardware maar je loopt tegen problemen aan die niet bedoeld zijn voor een gebruiker om een goede en veilig leunstoel-piloot… Lees verder »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x