Majestic Q400 Pro 125Hz Controls Config Tool

0

majestic q400 125hz control configDit stukje software had ik al even geleden voorbij zijn komen. Maar doordat ik eveneens problemen had gelezen heb ik het gebruik even afgehouden, tot gisteren. Ikzelf had altijd al een wat beter ‘gevoel’ met PMDG zijn Ngx dan met de Majestic Q400. Sinds de Pro versie van laatste genoemde is er de mogelijkheid om uw controller met verhoogde frequentie uit te lezen maar dit ging niet gemakkelijk. Chris Hulme besloot bovenstaande software zelf te ontwikkelen en als freeware te delen met ons. Bij mij werkt het voortreffelijk en vliegen met de Q400 is nog meer een genot dan dat het dit al was. (Gisteren nog in een gezellige gedeelde cockpit vlucht.)

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
514