3
Laat een reactie achter

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

ik weet dat nieuwe ontwikkelaars hun product vaak eerst al freeware wordt aangeboden. denk dat de ontwikkelaars van dit product daar niet bij horen, maar zou soms een reden kunnen zijn. maar misschien nemen ze wel te veel hooi op hun vork? altijd een flinke berg producten in ontwikkeling bij ze.

Ja, misschien,… maar daardoor de essenties van je product gaan vergeten, is wel een beetje slordig…

Het valt me ook bij dit filmpje weer op: Het lijkt wel of Orbx steeds zuiniger met leuk kleine details wordt. Ik heb maar twee mensen gezien, waarvan er maar één bewoog. Rest is prachtig natuurlijk, maar als ik een Orbx vliegveld koop, doe ik dat vanwege dat oog voor leuke details. Lijkt hier iets minder te zijn.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
500