X-Plane 10.50 in aantocht

0

X-Plane 10 banner

Ben Supnik van Laminar Research heeft in zijn blog een aantal nieuwe zaken toegelicht die in X-Plane 10.50 zullen worden geïntroduceerd:

Nieuwe autogen: Er worden divers nieuwe gebouw-objecten toegevoegd aan de objectendatabase, wat de variatie van met name de hoge gebouwen groter maakt.

Statische vliegtuigen: X-Plane zal de opstelplaatsen voor vliegtuigen bezetten met zogenaamde statische vliegtuigen, waarbij het aantal varianten in vliegtuigen verder is uitgebreid.

Wereldwijde wind alofts: Voorheen werd alleen data voor de VS gebruikt, door gebruik te maken van de NOAA database is deze data voor de hele wereld beschikbaar.

Verkeersleiding: Diverse belangrijke verbeteringen aan de ATC, ik krijg een beetje hoop dat de ATC in X-Plane echt bruikbaar gaat worden. Daarna is er nog een lange weg te gaan om de vliegvelden te laten beschikken over goede ‘ATC-routes’. Dat zijn routes die in de scenery zijn opgenomen, zodat de ATC weet in welke richting hij het toestel naar de startbaan of opstelplaats moet dirigeren.

Manipulators: Een aantal nieuwe mogelijkheden om de de virtuele cockpit te bedienen worden toegevoegd, waaronder de toepassing van de scrollwiel van de muis voor het bedienen van draaiknoppen.

Update vliegtuigen: De default Baron en King Air zijn grotendeels herzien, zodat deze beter geschikt zijn voor IFR-vliegen.

Vliegvelden: De nieuwe update zal ook weer zorgen voor honderden nieuwe vliegvelden met 3D-objecten met dank aan tientallen vrijwilligers wereldwijd. Van WED zal versie 1.5 uitkomen.

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
480