Nvidia – GeForce 364.72 Driver

0

nvidia-logoMijn PC geeft aan dat er weer een nieuwe GeForce Driver uit is. Versie 364.72. De opvolger van de 364.51 versie die al snel na de 364.47 uitkwam. Ze zeggen wel eens, if it ain’t broke, don’t fix it…. Installeren altijd op eigen risisco. 

De nieuwe drivers bevatten onder meer ondersteuning voor de Oculus Rift en HTC Vive. Verder zien we verbetering voor de spellen Quantum Break, Killer Instinct, Dark Souls III en Paragon early-access, en de changelog laat verder bugfixes zien en een hoop issues die wel al bekend zijn, maar waar nog aan gewerkt wordt.

Lees hier verder.

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
482