Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias
7 oktober 2015 15:46

Update:

Zojuist is Migration tool ”MigrationTool_3.0.0.921” uitgekomen, oftewel de versie die officieel Prepar3d V3.0 ondersteund.
Ik heb haar zojuist uitgeprobeerd, en kan u zeggen, ze werkt perfect πŸ™‚

Hier is de downloadlink:

http://www.flightsim.ee/products/migration-tool#download

Ps kies wel even voor de ”Development Build” versie, deze staat bijna onderaan de pagina.

Mvg

Matthias

Matthias
6 oktober 2015 15:25

Hoi Allemaal, Inmiddels kan ik jullie mededelen dat Alle producten van ORBX: Orbx Global, Orbx Open LC, Orbx Vector, Orbx Regions en alle airports via het appje ”Migration Tool” prima werken onder Prepar3d V3.0. Alles werkt, dus ook People Flow πŸ™‚ Een stuk of 12 Airports heb ik opzettelijk geinstalleerd zonder ”Migration Tool” en ook deze werken prima, wel even de installatie map zetten op de Prepar3d V3.0 Root folder. Kortom we hoeven niet te wachten op de Prepar3d v3.0 installers naar mijn idee, Ps aanrader: Orbx ”Eagle County Regional Airport”, deze is echt in mijn ogen de mooiste airport… Lees verder »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x