Scenery beheer in X-Plane (deel 2)

1

world2x-plane hamburgWel eens afgevraagd waarom er vreemde objecten op de luchthaven staan? Of meegemaakt dat de scenery leeg was, terwijl je toch echt wel een uitbreiding had geïnstalleerd? Welkom in de wondere wereld van de scenery beheer in X-Plane. Voor het scenerybeheer zijn twee dingen cruciaal, namelijk de volgorde en uitsluiting. De eerste wordt geregeld in een bestand, het tweede moet worden geregeld door de ontwikkelaar, maar wordt (nog) regelmatig vergeten. In deze tweede uitleg ga ik nader in op het uitsluiten van scenery-objecten. Voor wie het eerst deel heeft gemist, deze is hier te downloaden.

1
Laat een reactie achter

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Paul

Mooie uitleg Wim. Bedankt.
Voor een Xplane beginner goed te gebruiken