Ervaring van Fred Menge en Windows 10/FSX

22

FredMenge-Win10Hierbij een gebruikers ervaring van Fred Menge. Hij durfde het aan om Windows 10 te installeren met FSX. Wat zijn uw ervaringen tot nu toe ?

Goedemorgen/middag/avond,

Vanochtend eindelijk de gedurfde beslissing genomen om mijn pc om te katten naar Windows 10. Met vingers gekruist het proces afgewacht en daarna wel even de privacy geconfigureerd want oom Bill G. wil wel heel veel van ons weten. Maar goed, het gaat natuurlijk om onze hobby. En tot mijn grote vreugde………alles maar dan ook alles werkt/draait prima onder Windows 10. Had er een zwaar hoofd in gezien de commentaren op de Steam FSX pagina’s.

FSX Steam edition, werkt goed.

Alle REX producten voor het weer “en zo”, hetzelfde, prima dus.

Just Flights traffic, hopsakee. Ook ORBX AI in combinatie met die van Just Flight

En bovenal al de ORBX software zoals “Global base”, Global Vector, Global open LC Europe, inclusief de payware vliegvelden, als een zonnetje.

Kon mijn ogen en oren niet geloven. Als eerste daad ook nog even FTX central 2  er overheen gehaald of alles van ORBX goed is geconfigureerd/ge up dated (opeens een paar honderd Amerikaanse freewarevelden toegevoegd aan de alreeds bestaande freeware velden) en zit nu tevreden een vlucht voor te bereiden vanuit Malaga, alwaar ik tijdens Windows 7 was geland op mijn Europese rondreis.

Kortom een tevreden mens 😉 Zit nu idd met smart te wachten op de aanstaande ORBX uitbreiding van Alaska en Noord Amerika. Bovenop de alreeds aangeschafte South Alaska en alle andere payware gebieden in het westen en mid westen van de US. Want eind deze zomer weer een ferryvlucht met deze Cessna Skymaster over de grote plas. Kortom happy landings gewenst voor iedere overstappert.

vriendelijke groet, Fred Menge

22
Laat een reactie achter

19 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Frans Fransen

FSX steam doet het goed onder Win 10. FSX Professional edition stopt er na verloop van tijd mee. SP1 en 2 zij geïnstallerd.

Smecom

Fred,
Velen ondervinden wel een probleem!
Wellicht zou een overzichtje van jouw pc-configuratie helpen.

Matthias

Ps en wat betreft updaten naar Windows 10:

”Windows 10 werkte in alle gevallen probleemloos samen met Prepar3D, FSX, FSX Steam en X-Plane. Let er echter wel op dat u er tijdens de installatie voor kiest om uw huidige programma’s en instellingen te behouden.
En vergeet niet om de laatste Nvidia of AMD driver te installeren”

Tekst je komt van ”fsvisions”, dus credits zijn voor hun 🙂

Mvg

Matthias

Matthias

Hoi Michel,

Dit weet ik niet, ik zou zeggen google even, type bv:

‘FSX de Luxe edition and Windows 10’

Succes 🙂

Mvg

Matthias

Michel

Hoe zit het met de gewone FSX de luxe versie van Microsoft werkt dat ook onder win 10

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
506