B767-300 in de maak bij FlightFactor

B767-300 FlightFactorFlightFactor heeft een bericht op X-Plane.org geplaatst waarin zij de Boeing 767-300 aankondigen. FlighFactor is inmiddels al vergevorderd met het toestel. Volgens de ontwikkelaar zou het het beste toestel worden dat ze hebben uitgebracht en een nieuwe standaard zetten voor lijnvliegtuigen in X-Plane. Een aantal te verwachten zaken zijn hoge resolutie textures, gebruik van normal maps en het toepassen van reflecties. De mogelijkheden van de navigatiesystemen zoals FMC zullen verder doorontwikkeld worden. Meer informatie is te vinden in het oorspronkelijke bericht op X-Plane.org. Voor wie meer informatie wil over de Boeing 767-300 is hier een link naar de betreffende wikipedia pagina.

Het toestel kan over een paar maanden (late herfst) worden verwacht. Daarmee is inmiddels wel duidelijk dat dit jaar veel interessante add-ons voor X-Plane worden gemaakt.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x