Nvidia – GeForce 353.62 WQHL-driver

nvidia-logoNvidia heeft nieuwe stabiele GeForce/Ion-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 353.62 WHQL en zijn geschikt voor Windows Vista en hoger, met zoals gebruikelijk aparte downloads voor 32bit- en 64bit-omgevingen. (bron)

Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce/Ion-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 353.62 WHQL en zijn geschikt voor Windows Vista en hoger, met zoals gebruikelijk aparte downloads voor 32bit- en 64bit-omgevingen. De drivers kunnen worden gebruikt op alle kaarten van uit de GeForce 400-series en hoger. De nieuwe drivers zijn tegelijkertijd met Windows 10 uitgekomen en voegen dan ook officiele ondersteuning voor Microsofts nieuwe besturingssysteem toe.

Release Highlights
nVidia has been working closely with Microsoft on the development of Windows 10 and DirectX 12. Coinciding with the arrival of Windows 10, this Game Ready driver includes the latest tweaks, bug fixes, and optimizations to ensure you have the best possible gaming experience.

Game Ready
Best gaming experience for Windows 10

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x