Carenado met nieuwe afbeeldingen G1000

G1000 CarenadoCarenado heeft (weer eens) een paar nieuwe afbeeldingen van de nieuwe G1000 geplaatst op facebook. De G1000 is het systeem van Garmin waarmee in één klap bijna alle analoge metertjes overbodig zijn geworden. Overigens wel een klap die flink nadreunt in je portemonnee, want het systeem schijnt niet goedkoop te zijn. Wat dat betreft hebben wij bureau-vliegers het voorrecht om voor een fractie van de prijs van al dat moois te genieten. De G1000 voor X-Plane komt (zoals ook al eerder gemeld) voor het eerst beschikbaar in de CT182T Skylane. Deze zou binnenkort uit moeten komen.

De beknopte beschrijving op facebook (uiteraard in het Engels) geeft alvast een indruk van de mogelijkheden. Vooral de vector-based water data is een welkome innovatie ten opzichte van de standaard X-Plane GPS.

Featuring:
-Advance menus and cursor with scroll wheel, click, click-hold, or click-drag
-Aux- Trip Planning Window
-Checklist mode
-Crisp, vector-based water data

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x