FlyJsim B732 update op komst

flyjsim732Binnenkort kan een update verwacht worden van de Boeing 737-200 of afgekort de 732 voor X-Plane. FlyJsim heeft diverse bugs opgelost en daarnaast enkele nieuwe zaken toegevoegd. Een belangrijke aanpassing betreft de integratie van de CIVA in de 3D cockpit. Ik vermoed dat deze naast het weerradar komt. De CIVA staat voor Carousel IV-A Inertial Navigation System en is navigatiehulpmiddel waarbij het vliegtuig een vliegroute volgt via de vooraf vastgelegde GPS coördinaten. Meer informatie over dit systeem staat hier. De CIVA zelf is te koop als aanvullende add-on. De CIVA zal alleen functioneren bij bezitters van de 732 die ook de afzonderlijke CIVA hebben aangeschaft. Naast deze aanpassing is het aantal geluiden in de cockpit uitgebreid.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x