Aviosim op zoek naar vrijwilligers!

banner-AviosimSpeciaal voor de weekeinden is het team van Aviosim op zoek naar extra vrijwilligers die het team willen komen versterken. Heb jij altijd al een simulator willen besturen? Altijd al andere mensen willen enthousiasmeren voor de luchtvaart? Dan is dit je kans! Klik op “aanmelden als vrijwilliger” en wie weet zit je binnenkort achter de stuurknuppel! Lees er meer over hierUit eigen ervaring kan ik melden dat het een leuke besteding van je vrije tijd is. Je maakt ook onderdeel uit van het team van vrijwilligers van het Aviodrome. Met ook al die voordelen. Let wel….. 2x in de maand wordt er wel inzet van je verwacht. Vooral de weekenden zijn nu moeilijk bezet. Daar worden echt vrijwilligers voor gevraagd. Wilt u een dagje meelopen ter kennismaking of om te zien of het wat is voor u, a.s. zaterdag is er nog plaats. Reageren mag altijd.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x